MyDay Multifocal

MyDay Multifocal kontaktlinser

Endagslinser

Produktdetaljer

MyDay Multifocal er en meget god multifokal kontaktlinse i silicon med UV block fra CooperVision. En unik kombinasjon av høyt væskeinnhold og høy oksygengjennomtrengelighet gjør den til en trygg endagslinse som er behagelig på øyet hele dagen. Den er også svært lett å håndtere.

MyDay Multifocal er laget av et silikonmateriale som kalles Smart Silicone. Materialet har ekstra gode egenskaper når det gjelder å slipper gjennom oksygen til øyet. Samtidig tilfører materialet i MyDay-linsene ekstra fuktighet til øyet.

Kombinasjonen av oksygen og fuktighet er det som gjør disse kontaktlinsene ekstra komfortable, og reduserer problemer med tørre og røde øyne. I tillegg gir de god UV-beskyttelse.

Pakkestørrelse

Høyre øye

{{foo.selectedPackage.price * rightEye.selectedQuantity.value}},-

Du må velge kurve

Du må velge Diameter

Du må velge Antall

Du må velge Color

Du må velge Add

Du må velge Sylinder

Du må velge Akse

Venstre øye

{{foo.selectedPackage.price * leftEye.selectedQuantity.value}},-

Du må velge kurve

Du må velge Diameter

Du må velge Antall

Du må velge Color

Du må velge Add

Du må velge Sylinder

Du må velge Akse

Du må fylle ut feltene

Totalt {{foo.selectedPackage.price * rightEye.selectedQuantity.value + foo.selectedPackage.price *leftEye.selectedQuantity.value}},-

{{(foo.selectedPackage.price * rightEye.selectedQuantity.value + foo.selectedPackage.price *leftEye.selectedQuantity.value) >= 500 ? "Gratis frakt på dette kjøpet" : "Kr 50 ,- i frakt på dette kjøpet"}}

Vi lagrer dine korreksjoner til neste gang du trenger linser. Logg inn for å se dine siste kjøp og anbefalte linser. Trygt og enkelt.